Press "Enter" to skip to content

Første AI spamfilter

Første AI spamfilter

Er der en der kan levere et AI spamfilter/autoreply plugin til Exchange/Outlook365? Hvor er den leverandør der bliver den første til at tilbyde denne service? Hvis man kunne vælge ud fra en liste af predefinered typer/profiler i programmet – om man eks. var i kundesupport eller HR – så ville systemet behandle og lære ud fra forhåndsindkoede basis lærdom. I starten kan man jo bede programmet komme med 2-3 forslag til en besvarelse af mailen, og efterhånden spore sig ind på ens normale kommunikationsmønster.

Tilbage i 2000-2002 var der allerede Chatbot’s med AI der kunne gennemføre hele samtaler, for at narre folk til at melde sig ind på dating-sites, i den tro at den unge dame man lige havde chattet på ICQ med, var virkelig og havde kødfulde billeder profilen du skulle være medlem for at se.

Systemet findes jo i begrænset omfrang til diverse servicedesk systemer, så det må være muligt – i et eller andet omfang – at ramme tæt på et korrekt svar, som jeg blot skal godkende. Efterfølgnede kunne man sælge konceptet til diverse sociale-medie platforme, for at forhindre brugere i at skrive tankeløse kommentare til ligegyldige opdateringer.

Hvis man kigger på Microsoft Cognitive Toolkit eller Googles TensorFlow, så er der mulighed for at kaste sig ind i kampen, hvis man eks. kan lidt Python eller C++ programmering – hvilket man efterhånden har fornemmelsen af bliver pensum for 2-klasse i folkeskolen anno. 2020