Press "Enter" to skip to content

GlobalConnect hacket

Enhver hostingkundes mareridt må være at læse deres MSP leverandør er hacket, men ikke desto mindre er det sket for GlobalConnect der har fået deres egen infrastruktur hacket.

Globalconnects beredskabsteam har i samarbejde med eksterne sikkerhedseksperter arbejdet “uden ophold” for at løse problemet, siden angrebet skete natten til lørdag den 23. november, skriver selskabet.

“Der er kontrol over situationen, og angrebet er inddæmmet. Alle kunders netværk og servere er løbende og systematisk blevet analyseret, og der er ikke fundet tegn på, at angrebet har spredt sig fra Globalconnects administrative interne systemer, ligesom ingen kunders data er blevet kompromitteret. Kundernes driftssituation har heller ikke på noget tidspunkt været i fare.”

GlobalConnect arbejder nu på at gendanne de berørte interne systemer, som i mellemtiden drives via planlagte nødprocedurer. Samtidig bliver angrebet analyseret, og en rapport vil blive udarbejdet så snart som muligt for at undgå fremtidige angreb, fremgår af meddelelsen.

Kilde ITwatch: https://m.itwatch.dk/article/11778146