Press "Enter" to skip to content

Tag: Citrix

[Fixet] Error 1719 Installation fejler

Sad i flere timer med denne Msiexec fejl i dag, hvor Windows Installer bare ikke ville acceptere installation af programmer. Heldigvis er der nu et fix.

error 1719 the windows installer service could not be accessed windows 7

error 1719

Årsag:
Kører du med WSUS eller anden patch management software, er rollup og servicepacks ofte ikke inkluderet i det man automatisk ruller på serverne.

Problemet er at i Juni kom sikkerheds-update 3072630 til Server 2008R2 Sp1 eller 2012, som gjorde at de der havde installeret Remote Desktop rollen, ikke længere kunne hverken installere eller afinstallere software gennem brug af Msiexec.exe

Eventloggen er umiddelbar tom, så heller ikke meget at hente der.

Fix:
Installer June 2016 update rollup
Download Link

Comments closed

Tools til Citrix printer problemer

Citrix StressPrinters – CTX109374
Bruges til at teste om en printerdriver er robust nok til at blive brugt i et setup – både Citrix, RDP og andet. StressPrinters fungere ved at sætte mange samtidige instanser af printjobs i gang på samme tid.
Link: Citrix Support

Citrix Print Detective – CTX116474
Bruges til at identificere printerdrivers versioner og afhængigheder.
Link: Citrix Support

Driver Deleter
Udgivet af Kyocera og kan bruges til at slette gamle printerdrivers og rydde op i reg-databasen, når der skal fjernes gamle drivers. Serveren skal genstartes før ændringerne træder i kraft.
Link: Kyocera Support DL

Comments closed

Identificer Citrix XenApp version via. Powershell

Kører man remote audit af servere, kan det være en god til at kunne inkludere version af den kørende Citrix XenApp installation. Det kan scriptes via. PowerShell og det tilhørende PSsnapin. Scriptet fortæller Servernavn og Edition.

Script:
add-pssnapin citrix.*
get-xaserver | select-object servername,citrixedition

Comments closed